Spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Vi håber, at du kan finde svar på dine spørgsmål.
Hvis ikke, er du meget velkommen til at kontakte os eller en af vores Playtray forhandlere.

Find svar her
Indeholder Playtray stoffer, som kan være skadelige for mit barn?

Nej, Playtray indeholder ikke ftalater/phthalater eller andre stoffer, som kan være skadelige.

Er Playtray sikkerhedsgodkendt?

Ja, Playtray er godkendt i henhold til EN14988-1:2006.

Er Playtray svær at montere?

Nej, Playtray er meget nem at montere på Tripp Trapp stolen, og skal ikke spændes fast på nogen måde. Se instruktionsvideo under ``Om Playtray``.

Kan man bruge Playtray med Tripp Trapp babybøjlen i træ?

Ja, det kan man godt. Men da Playtray er designet til den nye plastbøjle, som er dybere, vil der være en lille åbning mellem træbøjlen og bakken.

Kan man bruge Playtray med det nye Stokke babysæt i plast?

Ja, Playtray passer også på Stokkes plastbøjle og -ryg. Hvis babysættet er fra før sommer 2011, vil der dog være en lille åbning mellem bøjle og bakke, da Stokke har lavet en version 2 af bøjlen i 2011, som vi har tilrettet Playtray efter.

Hvornår kan mit barn bruge Playtray?

Playtray kan bruges, når barnet begynder at sidde i Tripp Trapp stolen i 5-6 måneders alderen, og skal lære at spise selv og frem til 2-3 års alderen, når barnet f.eks. skal sidde og male, og man gerne vil have styr på maling m.v.

Kan Playtray bruges på andre stole f.eks. Danstolen eller Leanderstolen?

Nej, Playtray passer kun til Stokke Tripp Trapp stolen.

Kan mit barn bruge legetøj med sugekop på Playtray ?

Forskning har vist, at nogle sugekopper på børns legetøj indeholder blødgørere. Disse sugekopper kan forårsage uoprettelige skader på Playtray grundet sammensætningen i sugekopperne. Derfor tager 4mykid ikke noget ansvar for skader på Playtray forårsaget ved brug af sugekopper, og fraråder derfor brug af legetøj med sugekopper på Playtray.

Kan Playtray bruges på alle Tripp Trapp stole?

Ja, Playtray kan monteres på både nye og gamle Tripp Trapp stole.

Findes Playtray i flere farver?

Ja, Playtray findes i transperant, sort og hvid plast. Bemærk, at den hvide kan tage imod farve fra stærkt farvende fødevarer som tomat, gulerod, karry o. lign., som kan danne skjolder på den hvide bakke.

Kan man bruge Playtray uden bøjle?

Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at Playtray monteres med den originale Tripp Trapp plastbøjle. Plastbøjlen gør, at det lille barn sidder stabilt. I takt med at barnet vokser, kan man anvende den strop, der spændes fast mellem bakke og stol. Når barnet bliver større, og ikke har brug for støtte mellem benene, kan Playtray bruges uden bøjle og rem. Se instruktionsvideo under ``Om Playtray``.

Kan stolen vippe, når Playtray er monteret?

Nej, tværtimod. Når bakken er monteret på stolen, kan barnet ikke kan nå andre borde med sine fødder, og dermed ikke skubbe og vippe bagud på stolen.